Evente Sociale

Të shfaqura 1 - 3 nga 3

Fshati SOS falenderon Tobacco Holding Group

Fshatrat SOS kanë akorduar për Tobacco Holding Group një kristal simbolik në shenjë falenderimi për ndjeshmërinë dhe aktivizimin dhe kontributin vazhdueshëm jo vetëm material, por edhe monetar në mbarëvajtjen e proceseve për rritjen e fëmijëve.