Ramazzotti Sambuca

Ramazzotti Sambuca është një liker i fortë dhe i ëmbël Italian, i vlerësuar për shijen e tij të veçantë në të gjithë botën. Fuqia e alkoolit balancon ëmbëlsinë e sheqerit duke i dhënë Ramazzotti Sambuca shijen e jashtëzakonshme dhe ndjesinë e freskisë.

Produkt1

Ramazzotti Sambuca

6/70cl 38%
700 ml