Olmeca

Një nga markat më të njohura të tekilës në botë. Tekila Olmeca prodhohet në Meksikë me metoda artizanale. Rezultati i prodhimit dhe procesit unik të distilimit, është një gamë e plotë me tekila me shije të pasur karakteristike.

Produkt1

Olmeca Gold Reposado

6/70cl 38%
700 ml

Produkt2

Olmeca Blanco

6/70cl 38%
700 ml

Produkt3

Olmeca Blanco

6/100cl 38%
1 L

Produkt4

ALTOS Plata

70cl 38%
700ml