Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Absolut

Absolut Vodka renditet ndër markat më të famshme të Vodkës në rang botëror.

Historia e Absolut Vodka shkruhet në çdo shishe të saj:
“Kjo vodkë e mrekullueshme prodhohet nga drithërat që rriten në fushat e pasura dhe pjellore të Suedisë Jugore. Ajo prodhohet nga distileritë e vjetra dhe të famshme afër Ahus, sipas traditës suedeze 400 vjeçare. Vodka është shitur nën emrin Absolut që prej vitit 1879”.

Produkt1

Absolut Vodka

12/70cl 40%
700 ml

Produkt2

Absolut Vodka

12/100cl 40%
1L

Produkt3

Absolut Vodka

120/5cl 40%
50 ml

Produkt4

Absolut Vodka Electrik

12/70cl 40%
700 ml

Produkt6

Absolut Citron

12/70cl 40%
700 ml

Produkt7

Absolut Apeach

12/70cl 40%
700 ml

Produkt8

Absolut Kurant

12/70cl 40%
700 ml

Produkt9

Absolut Pears

12/70cl 40%
700 ml

Produkt10

Absolut Vanilia

12/70cl 40%
700 ml

Produkt11

Absolut Mandrin

12/70cl 40%
700 ml

Produkt12

Absolut Raspberri

12/70cl 40%
700 ml

Produkt13

Absolut ELYX

6/70cl 40%
700 ml