Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Ballantine’s Finest

Ballantine’s është marka numër dy në botë e Scotch Whiskey, me një histori afro 200 vjeçare. Ballantine's Finest është një scotch whiskey kompleks, i rafinuar dhe elegant. Ngjyra e artë dhe shija e pagabueshme vjen nga një përzierje komplekse, me një ekuilibër perfekt të përbërësve të zgjedhur me mjaft kujdes – me vjetërsi prej minimum 3 vjetësh, dhe disa të tjerë për një periudhë akoma më të gjatë (12, 17, 21 dhe 30 vjeçar).

Produkt1

Ballantine's Finest

12/70cl 40%
700 ml

Produkt2

Ballantine's Finest

12/100cl 40%
1 L

Produkt3

Ballantine's Finest

120/5cl 40%
50 ml

Produkt4

Ballantine's Finest 12 Vjeçar

12/70cl 40 %
700 ml