Aniseed

Të shfaqura 1 - 3 nga 3

Ramazzotti Sambuca

Ramazzotti Sambuca është një liker i fortë dhe i ëmbël Italian, i vlerësuar për shijen e tij të veçantë në të gjithë botën.

Ricard

Paul Ricard ishte vetëm 23 vjeç (1932), kur krijoi pijen alkoolike sipas stilit të tij.

Pernod

Në 1805, francezi Henri-Louis Pernod, themeloi distilerinë e parë absinthe (glikanxo).