Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Chivas Regal

Chivas Regal është marka premium më prestigjoze e Scotch Whiskey në botë dhe një markë globale e vërtetë. Afër shekullit të XX, vëllezërit James dhe John Chivas nga Skocia shkruan një faqe të re në historinë e distilimit, duke krijuar markën premium të whiskey-t, të quajtur Chivas Regal. Chivas Regal është vlerësuar me shumë çmime në konsurse ndërkombëtare.

Scotch Whiksy-t e Chivas Regal kanë një vjetërsi minimale prej 12 vjetësh.
Chivas Regal 18 vjeçar përfshin mbi 20 lloje të ndryshme dhe mjaft të rrallë malti. 

Produkt1

Chivas Regal

12YO 12/70cl 40%
700 ml

Produkt2

Chivas Regal

12YO 12/100cl 40%
1 L

Produkt3

Chivas Regal

18YO 6/70cl 40%
700 ml

Produkt4

Chivas Regal

12YO 120/5cl 40%
50 ml

Produkt5

Chivas Regal 25 YO

25YO 70cl 40%
700 ml

Produkt6

Chivas Regal Extra

70cl 40%
700 ml

Produkt7

Chivas Regal The Icon

70cl 43%
700 ml

Produkt8

Chivas Regal Ultis

70cl 40%
700 ml