Ramazzotti Amaro

Bitter Italian më i famshmi në të gjithë botën që prej vitit 1815. Ramazzotti është pija ideale për ta shijuar me miqtë: në bar, restorant apo në shtëpi. Aroma unike dhe shija e këndshme, pakëz e ëmbël, e bën këtë liker bimor shumë popullor.

Produkt1

Ramazzotti Amaro

6/70cl 30%
700 ml