Perrier Jouët

Historia qindra vjeçare e shampanjës Perrier-Jouët është fryt i romancës së Pierre-Nicolas-Marie Perrier dhe Adele Jouët.

Romanca, një botë e bukur me lule të bardha, optimizmi, kënaqësia e Belle Epoque, ritualet e elegancës, feminiliteti i pandrojtur, janë disa elemente që vihen re menjëherë në imazhin e shampanjës Perrier Jouët. 

Kombinimi i traditës, të “terroir”, të informacionit know-how dhe të punës së bërë me dashuri, kanë krijuar një shampanjë plot elegancë dhe finesë.

Produkt1

Perrier Jouët Belle Epoque Lux Box

6/75cl 12.5%
750 ml

Produkt2

Perrier Jouët Belle Epoque Rose

6/75cl 12.5%
750 ml