Jameson

Jameson është Irish Whiskey numër një në botë dhe bën pjesë në elitën e markave të alkolit me rritjen më të shpejtë në rang ndërkombëtar. Që në fillimet e tij (viti 1780), themeluesi John Jameson, duke përdorur metodën e tij të distillimit të trefishtë dhe duke arritur ekuilibrin perfekt të përbërësve, krijoi një Jameson Irish Whiskey unik, i cili e gëzon këtë cilësi edhe sot.

Produkt1

Jameson

6/70cl 40%
700 ml

Produkt3

Jameson

192/5cl 40%
50 ml