Passport

Passaport është një uiski unik, me personalitet rinor dhe të fuqishëm, i cili mishëron thelbin e viteve '60. Është një produkt inovativ dhe aventureske, ardhja e të cilit njoftoi një shishe uiski të re, ndryshe nga zakonja. Karakteristikë e markës është shishe jeshil drejtkëndëshe që dallon dhe i jep Passport-it një karakter unik.

Personaliteti dinamik dhe i pazakontë i pasaportave ka një tërheqje të veçantë për konsumatorët e rinj.

Passaport eshte  klasifikuar në mesin e No1 në shitjet e Uiski Scotch në Brazil, Spanjë, Evropën Lindore dhe Meksikë.

Produkt1

Passport

70cl 40%
700ml