Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

The Glenlivet

The Glenlivet është whiskey malt numër një në tregun dinamik të SHBA dhe një ndër whiskey malt premium më të njohur në tregun botëror.
Sipas rregullit, të gjithë whiskey-t duhet të maturohen për të paktën 3 vjet, por minimumi i viteve për çdo whiskey The Glenlivet është 12.

Përsosmëria, e pandarë me historinë e markës, reflektohet në qëndrueshmërinë e cilësinë së vetë whiskey-t. Është një shije që e ka kaluar provën e kohës, demonstruar nga fakti se The Glenlivet ka fituar trofe ose medalje ari çdo vit për pesë vitet e fundit në konkurse të mëdha.

Produkt1

The Glenlivet

12YO 6/70cl 40%
700 ml