Promocione

Të shfaqura 1 - 10 nga 28

Degustim - 12.02.2018 - AlbMarket, Librazhd

Në dt. 12 Shkurt 2018 në Librazhd, u organizua aktiviteti i promocionit në rrjetin AlbMarket me rastin e shpërndarjes së dhuratave të fituara nga shorteu i organizuar nga ky Super Market.

Prince Caffe ishte pjesë e këtij promocioni me stendë dhe me degustim produktesh.

Degustim - 29.11.2017 - TEG Interspar, Tirane

Në Dt. 29 Nëntor u organizua në ambjentet e Interspar TEG Degustimi me të gjitha produktet e Prince Caffe.

Edhe pse në atmosferë festash, fluksi më i madh në stendë ishin prindërit me fëmijët e vegjël të cilët kishin filluar blerjet e festive të fundvitit.

Degustim - 27.11.2017 - ETC Elkos Fier

Në Dt. 27 Nëntor në ETC Elkos Fier Prince Caffe zhvilloi një aktivitet degustimi dhe promovoues në mbështetje të lojës promocionale “Hape dhe Fito”.

Frekuentimi ishte i lartë dhe interesi dhe interesimi për të provuar Kafen Turke Devolli Princ ishte në fokus.

Degustim – Shorteu Alb Market 28.10.2017

Në dt. 28 Tetor në Tiranë u zhvillua shorteu i madh në rrjetin e Supermaketeve Alb Market.
Për të mbështetur dhe komunikuar në formë sa më të plotë eventin, Prince Caffe iu ofroi mundësinë të pranishmëve të  shijonin gamën e gjerë të kafes instante.

Hapje e re Big Market Shkodër dhe Lezhë

Në dt. 5 Tetor në qytetet Shkodër dhe Lezhë  u organizua aktiviteti i promocionit të Prince Caffe me rastin e hapjes së pikave të reja Big Market.
Në të dyja qytetet kërkesa për të provuar kafen instante ishte e lartë.

Degustime Princ Caffe - 15 Gusht - Tirane

Në dt. 15 Gusht në Tiranë u organizua aktiviteti i promocionit të Prince Caffe me rastin e hapjes së pikës së re Alb Market në zonën e Shkozës.
Një pjesë e mirë e konsumatorëve ishin të familjarizuar me markën Prince Caffe dhe e mirëpriten degustimin e kafes.

Pages