Pije Alkoolike Pernod Ricard

Të shfaqura 1 - 10 nga 21

Ramazzotti Sambuca

Ramazzotti Sambuca është një liker i fortë dhe i ëmbël Italian, i vlerësuar për shijen e tij të veçantë në të gjithë botën.

Ramazzotti Amaro

Bitter Italian më i famshmi në të gjithë botën që prej vitit 1815. Ramazzotti është pija ideale për ta shijuar me miqtë: në bar, restorant apo në shtëpi.

Kahlúa

E krijuar në zemër të Meksikës, me shije unike të kafesë, Kahlúa është likeri më i shitur në botë.

Ricard

Paul Ricard ishte vetëm 23 vjeç (1932), kur krijoi pijen alkoolike sipas stilit të tij.

Pernod

Në 1805, francezi Henri-Louis Pernod, themeloi distilerinë e parë absinthe (glikanxo).

Olmeca

Një nga markat më të njohura të tekilës në botë. Tekila Olmeca prodhohet në Meksikë me metoda artizanale.

Pages