Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Vlerat Thelbësore

Janë pikërisht vlerat tona thelbësore, ato të cilat na udhëheqin në sjelljen tonë; na ndihmojnë t’u tregojmë konsumatorëve dhe klientëve se si ndryshojmë nga kompanitë e tjera.

Vlerat kyçe të Tobacco Holding Group, përbëjnë parimet bazë mbi të cilat zhvillohet aktiviteti ynë: 

  1. Përgjegjshmëria e veprimeve tona, të cilat ndikojnë tek konsumatorët, punonjësit dhe komuniteti.
  2. Bashkëpunimi në çdo nivel të piramidës së hierarkisë, brenda dhe jashtë kompanisë, në mënyrë që të japim më të mirën.
  3. Angazhimi ndaj suksesit të kompanisë, shërbimit cilësor dhe iniciativave të tjera që ndikojnë në ambientin e brendshëm dhe të jashtëm të kompanisë.
  4. Qëndrueshmëria e cilësisë në ofrimin e shërbimit më të mirë dhe rezultateve efektive të kompanisë.
  5. Punë me integritet dhe ndershmëri.
  6. Udhëheqja me kurajo në situata të vështira, me besim dhe vendosmëri.
  7. Puna me pasion, me zemër dhe mendje, për të marrë kënaqësinë e vërtetë të suksesit.
  8. Respekti për veten dhe të tjerët, duke ruajtur frymën e zhvillimit dhe punës në skuadër.
  9. Kompani prestigjioze komform ligjeve dhe rregullave.