Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Shitjet

Tobacco Holding Group ka një departament shitje mjaft të kualifikuar, dinamik, energjik dhe eficent. Zinxhiri  ynë i shitjeve fillon me shitjet derë më derë në shumë dyqane të ndryshme dhe klient specific, për t’u zgjeruar me tregtarët e pakicës dhe shumicës, hipermarkete, Horeca. Stafi i shitjeve mban numrin më të madh të punonjësve, duke u kthyer në funksionin kyç dhe më të rëndësishëm të THG, sepse përveç se është sektori i vetëm qe gjeneron të ardhura, përfaqësuesit tanë të shitjeve:

  1. Krijojnë kontakte me klientët;
  2. Ndërtojnë besimin me klientët nëpërmjet komunikimit dhe mbështetjes së vazhdueshme;
  3. Përfshijnë konsumatorët në të gjitha hapat e marrëdhënies;
  4. Përmbushin nevojat e klientëve dhe konsumatorëve për bashkëveprim dhe informacion për markat;
  5. Tërheqin shpesh vëmendjen e konsumatorëve nëpërmjet promocioneve, uljeve të cmimeve;
  6. Sigurojnë feedback-un më të mirë përsa i përket nevojave të klientit, ndryshimeve dhe tendencave të tregut;
  7. Rritin informimin dhe ndërgjegjësimin ndaj markave, konfirmojnë besnikërinë e kompanisë dhe rritin të ardhurat. 

Struktura e forcës së shitjeve:

Manaxher për Shqipërinë
Manaxherët Rajonal (Shqipëri Veriore, Qendrore dhe Jugore)
Key Accounts
Përfaqësues shitjesh
Shitës dhe marrës të porosive
Dërgues të porosive