Emerald Center

Se shpejti ,nga shoqeria Natsky sh.p.k, godine banimi dhe sherbimi me arkitekture bashkekohore dhe ekologjike.

Fasade e ventiluar, izolim termik dhe akustik. Ambjente tregtare , apartamente mes hapesirave te gjelberta. Per kontakt 068 60 92 457 dhe info@natsky-shpk.com.

Per me shume informacion vizitoni website-in www.emerald.al