Kafe

Të shfaqura 1 - 9 nga 9

Princ Caffe Turke

Eshte nje miksim original i kokrrave te kafes te perzgjedhura, me receta origjinale dhe i dizenjuar per ata qe pelqjne shijen tradicionale dhe te forte te kafes, e zeze dhe kremoze.

Prince Quick

Prince Quick, pije me kakao pluhur e pasuruar me vitamina dhe minerale.  Përmban vitaminën C, B1 dhe D. Është një burim irëndësishëm i proteinave të qumështit.