Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Next


Next Albania është kompania që realizon shpërndarjen e produkteve të njohura të Unilever, produkte të markave të njohura të cilat përdoren nga 2 bilion njerëz çdo ditë, në 190 vende të ndryshme. Produktet e Next Albania duke u fokusuar te shëndeti dhe mirëqënia, ndihmojnë njerëzit të ndihen më mirë dhe të duken më bukur.

NEXT Albania

Mob: +355 (0) 672030986
Tel:  +355 (0) 4453029 / 4453030
Email: [email protected]

Për më shumë informacion vizitoni…