Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Kuinda sh.p.k.


Është partneri më i ngushtë për Tobacco Holding Group. Kjo kompani u themelua më 09 Nëntor, 1995 dhe importon nën emrin e saj mjaft produkte të susksesshme.

    

Kuinda sh.p.k iu besua eksluzivisht importi dhe shpërndarja e birrës Peja dhe ujit Akull. Produktet e para të fabrikës së Birrës Peja janë prodhuar në vitin 1971. Sot, Birra Peja, në sajë të investimeve të shumta në linja të reja prodhimi, teknologji, energjitikë, infrastrukturë, marketing dhe në sektore të tjera, është kompania pretendente kryesore për dominimin e tregut në kategorinë e saj. 

Serioziteti dhe profesionalizmi, janë motorri që vë në lëvizje Tobacco Holding Group, e cila për një periudhë mjaft të shkurtër i ka bërë produktet e këtyre kompanive mjaft të njohura në tregun shqiptar.


 

 

KUINDA shpk

Zyrat Qendrore
Rr. Feridon Fezollari,  ish Kombinati Ushqimor, Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 4 2263089 / 2245769
Fax+ 355 4 2254977


Zyrat e degës Pogradec
Lagjja Nr. 5, Rr. Unazë, Pogradec, Shqipëri

Tel:  +355 (0) 83 222 313 
E-mail: [email protected], [email protected]