Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Karriera

Tobacco Holding Group ka krijuar filiale distribucioni në të gjithë Shqipërinë me markat e cigareve në veçanti por edhe të produkteve të tjera, duke investuar kështu në ambiente pune, magazine dhe numër punojësish. Kompania jonë ka një kulturë moderne pune dhe frymë bashkëpunimi, ku respektohen mendimet e secilit punonjës, pa marrë parasysh pozitën e tij në hierarkinë e organizatës. Tashmë, Tobacco Holding Group ka mbi 250 punonjës të trajnuar dhe kualifikuar në fushat përkatëse, në funksion të profilit të punës.

Tobacco Holding Group ka investuar për zhvillimin e karrierës së manaxherëve kryesor të markave, duke u dhënë kështu, një motivim të veçantë për punën dhe rezultatet efektive.

Zyrat

Zyrat qendrore me një sipërfaqe prej 470 m2 dhe ambientet moderne që ofron kjo kompani, të bëjnë të ndihesh mjaft komod në Qendrën e Biznesit “Tobacco Holding Group”. Kompania ka krijuar kushte pune të standarteve Europiane, dhe ambiente me kushte optimale në magazinimin e produkteve që tregton.

Adresa: Rr. Kavajës, ish Kombinati Ushqimor
              Tiranë, Albania    

Si punojmë

 1. Me respekt dhe informacion të plotë për markat që përfaqësojmë.
 2. Prezantojmë me krenari markat tona, sepse jane marka botërore dhe premium, ndër më të mirat në treg.
 3. Fokusohemi mbi markat lider duke i bërë prezente në pikat më të rëndësishme në treg.
 4. Realizojmë oferta dhe promocione të shpeshta për konsumatorin për ta bërë të ndihet më i vlerësuar.
 5. Organizojmë shpërndarjen e produktit sipas rutit të mirë-përcaktuar nga menaxheri përkatës.
 6. Zhvillojmë dhe trajnojmë punojësit tanë për çdo markë të re dhe risi.
 7. Identifikohemi me markat tona edhe nëpërmjet brandimit të mjeteve të punës.
 8. Lidhim marrëveshje me pikat e shumicës dhe HoReCa.
 9. Organizojmë aktivitete të mëdha me risi dhe ide të reja për markat me trendy në treg.
 10. Departamenti i marketingut bashkëpunon ngushtë dhe komunikon mjaft mirë me departamentin e shitjeve dhe financës.
 11. Promovojmë produkte të reja, dhe sjellim gjithnjë risi në tregun Shqiptar.
 12. Vlerësojmë të gjithë bashkëpunëtorët tanë pa bërë diferencime.