Natsky

Projekte qe po zhvillohen nga Natsky:

 

1."Emerald Center" nje rezidence unike me nje vendndodhje perfekte dhe  arkitekture moderne, qender tregtare ne 4 katet e para dhe 7 kate qender banimi.

Per me teper informacion vizitoni:

www.emerald.al

Projekti nga X-Plan Studio.

Nr. Kontakti: 068 609 2457
Adresa: Rruga 5 Maji, Tirane, Albania.

 

 

2.Projekte te perfunduara

Latitude Albania

www.latitudeair.al 

Mbikalimi i unazes re Tirana AL, Tirana 1019

T. +355 44 530 330

E. EnquiriesTirana@latitudeair.al