Verë dhe Shampanjë

Të shfaqura 1 - 2 nga 2

Perrier Jouët

Historia qindra vjeçare e shampanjës Perrier-Jouët është fryt i romancës së Pierre-Nicolas-Marie Perrier dhe Adele Jouët.