Evente

Të shfaqura 1 - 10 nga 13

Turtle FEST - 2017

Sipari i eventeve te muajit Gusht u ngrit ne Drimadhes, me festivalin e radhes te muzikes Elektronike dhe Alternative, Turtle Fest 2017.

Enduro Albania - Sponsored by PEJA

 

Birra Peja ka zbritur në Himarë dhe i është bashkuar për disa ditë me rradhë spektaklit të motorrave dhe makinave, “Himara Enduro Fest”.

I organizuar nga Enduro Club Albania, ky event mblodhi bashkë fansat e moto-show.

Pages