Monkey 47 – Schwarzwald Dry Gin

Monkey 47 eshte nje xhin i cili daton qe nga viti 1945. Krijuar ne Gjermani me 47 ingrediente botanike nga te cilet ka marre dhe numrin indikues tek emri i tij. Aroma druri, pishe, embelsuesish botanik si dhe agrumesh mund te ndihen mjafte qarte ne kete xhin sa te forte dhe te deshiruar nga konsumuesit.

Produkt1

Monkey 47 - Schwarzwald Dry Gin

50cl 47%
500 ml