Chivas Regal 25 Yo

Chivas Regal është marka premium më prestigjoze e Scotch Whiskey në botë. Chivas 25Yo është një përzierje e rrallë dhe eksluzive e më të mirit scotch whiskey-t të vjetëruar minimalisht 25 vjet. Prodhimi është i limituar ne nje numër të caktuar shishesh. I cilësuar si i pari whiskey lluksi në 1909 , dhe i vlerësuar me shumë çmime në konkurse ndërkombëtare.

Produkt1

Chivas Regal 25 Yo

25YO 6/70cl 40%
700 ml