Rajonet

Tobacco Holding Group prej vitesh, zhvillon aktivitetin e saj në Shqipëri, Kosovë dhe së shpejti kompania jonë do të ketë degën e saj në Maqedoni, për t'u bërë kështu një nga kompanitë shqiptare më të rëndësishme në rajon.