Përkudesje personale

Të shfaqura 1 - 10 nga 23

Deodorant

DeBa “Balance”,  DeBa “Vital” dhe DeBa “Mild” sigurojnë përkujdesje efikase, freski dhe qetësi për 24 orë. Hidratim i butë me Aloe Vera. Pa alkool.

Deba Pure

* Pastruesi Deba Pure për lëkurë të yndyrshme ose mikse, i zhvilluar dhe i pasur me zink, në mënyrë të kujdesshme pastron fyt

Produkte depilimi

Strishat me dyll të Deba “Silk & Comfort Care”, për depilimin e fytyrës dhe të trupit, janë shumë të lehta për t’u përdorur në çdo moment, dhe  efekti zgjat për 2-3 javë.

Bojë flokësh Premium Fashion

Laboratori i specializuar “Style Innovation” i kompanisë “RUBELLA”, ka zhvilluar një formulë të re Q10 Repair & Protect (Rregullim dhe Mbrojtje) të kremit të bojës së flokëve

Pages