Aplikoni tani për të qënë pjesë e stafit të THG!

Tobacco Holding Group është gjithmonë në kërkim të personave të kualifikuar, ambicioz, të përkushtuar, dhe që duan të ndërtojnë karrierën e tyre në një kompani prestigjoze, e cila garanton rritjen tuaj profesionale. Bëhuni pjesë e stafit të Tobacco Holding Group duke e dërguar CV-në tuaj në humanresources@thg-shpk.com, ose nëpërmjet plotesimit online të formularit tonë.