Rreth Nesh

Të shfaqura 1 - 6 nga 6

Vizioni

Të jemi Kompani  lider në Shqipëri dhe Kosovë, duke bashkëpunuar dhe lidhur marrëveshje  me kompani globale në tregje të ndryshme të botës në kategorin

Vlerat Thelbësore

Janë pikërisht vlerat tona thelbësore, ato të cilat na udhëheqin në sjelljen tonë; na ndihmojnë t’u tregojmë konsumatorëve dhe klientëve se si ndryshojmë nga kompanitë e tjera.

Vlerat kyçe të Tobacco Holding Group, përbëjnë parimet bazë mbi të cilat zhvillohet aktiviteti ynë: 

Rajonet

Tobacco Holding Group prej vitesh, zhvillon aktivitetin e saj në Shqipëri, Kosovë dhe së shpejti kompania jonë do të ketë degën e saj në Maqedoni, për t'u bërë kështu një nga kompanitë shqiptare më të rëndësishme në rajon.

Show Room

Show room është një kënd prezantimi i të gjitha produkteve të Tobacco Holding Group. Përveç ekspozimit të produkteve tona, në show room mund të merrni një informacion të plotë mbi veçoritë e secilit produkt të portofolit të THG.