Peja

Birra Peja Më e mira!
Uji për prodhimin e birra Peja, vjen direkt nga uji i pastër dhe i kulluar i lumit Drini i Bardhë. Ky element i rëndësishëm bashkë me ingredientët e tjerë të përzgjedhur me mjaft kujdes, e bën birrën Peja mjaft cilësore. Me cilësi dhe çmim mjaft të mirë, birra Peja është kthyer në birrën më të dashur për tregun Shqiptar. Tashmë birra Peja është bërë me krenari sponsori zyrtar i ekipit kombëtar të futbollit.

KUINDA shpk

Zyrat Qendrore
Lagjja Nr. 5, Rr. Unazë, Pogradec, Shqipëri

Tel:  +355 (0) 83 222 313
E-mail: contact@thg-shpk.com, contact@kuinda.com


Zyrat e degës Tiranë
Rr. Kavajës, ish Kombinati Ushqimor, Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 4 2263089 / 2245769
Fax: + 355 4 2254977

 

 

Produkt1

Peja

20x33cl 4.2%
330 ml

Produkt2

Peja

15x50cl 4.2%
500 ml

Produkt3

Peja

24x50cl 4.2%
500 ml

Produkt4

Peja

6x2l 4.2%
2 L

Produkt5

Peja

Fuçi 30L 4.2%

Produkt6

Peja

Fuçi 50L 4.2%