De Holding sh.p.k

                          

Brendet kryesore që na karakterizojnë ne si kompani janë: Comodita Line, Comodita Kitchen, Comodita Aksesorie si dhe në dyqanet tona ju mund të gjeni produktet e shumë brendeve të mirënjohura, siç janë: TAC, Pierre Cardin, Scandinavia, e shume brende tjera.