Akull

Uji Akull rrjedh nga burimi i Drinit të Bardhë në fshatin Radac, në rrethinat e qytetit të Pejës.

Pastërtia, kthjelltësia, dhe freskia e bëjnë ujin e Drinit të Bardhë, ujin më të mirë në Kosovë. Uji Akull është i pasur me mineralet që i nevojiten trupit të njeriut, është dietik, ndihmon në humbjen e peshës, ul ndjesinë e urisë dhe ndihmon në funskionin e veshkave. Cilësia e lartë e ujit, ambalazhi dhe dizajni modern, bëjnë që uji Akull të jetë më i miri, jo vetëm në Kosovë por edhe në Shqipëri.

KUINDA shpk

Zyrat Qendrore
Lagjja Nr. 5, Rr. Unazë, Pogradec, Shqipëri

Tel:  +355 (0) 83 222 313
E-mail: Bajram.Fezollari@yahoo.com


Zyrat e degës Tiranë
Rr. Kavajës, ish Kombinati Ushqimor, Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 4 2263089 / 2245769
Fax: + 355 4 2254977

Produkt1

Ujë Akull pa gaz (qelq)

750ml

Produkt2

Ujë Akull pa gaz (qelq)

250ml

Produkt3

Ujë Akull pa gaz (plastik)

500 ml

Produkt4

Ujë Akull pa gaz (plastik)

1.5l

Produkt5

Ujë Akull me gaz (plastik)

500ml