Promocione

Të shfaqura 11 - 20 nga 27

1 Qershori ne Spar-TEG

Në dt. 31 Maj dhe 1 Qershor Hipermarketi SPAR në TEG organizoi një lojë interaktive për fëmijët. Loja e quajtur “Happy Hour for Kids” konsistonte në gjetjen e luanëve prej Pellushi “Prince Quick”, të fshehur në ambjentet e Hipper Marketit.

Prince Quick dhe Kercimtaret e vegjel

Ne dt. 1 Qershor me rastin e Dites Nderkombetare te femijeve, u organizua nje aktivitet festiv ne sheshin pas Kryeministrise. Prince Quick Albania ne bashkepunim me Bashkine Tirane, ka mundesuar transportin e kercimtareve te vegjel qe moren pjese ne kete organizim.

Pages