Pije Alkoolike Pernod Ricard

Të shfaqura 21 - 23 nga 23

Royal Salute

Royal Salute fillon atje ku mbarojnë whiskey-t e tjerë. Krijuar në vitin 1953, nga vëllezërit Chivas, në nderim të kurorëzimit të Mbretëreshës Elizabet II, Royal Salute është i vetmi produkt luksi i Wiskey, ku vjetërsia e produktit fillon nga 21 vjet. 

Chivas Regal

Chivas Regal është marka premium më prestigjoze e Scotch Whiskey në botë dhe një markë globale e vërtetë.

Pages