Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Peja

Birra Peja Më e mira!
Uji për prodhimin e birra Peja, vjen direkt nga uji i pastër dhe i kulluar i lumit Drini i Bardhë. Ky element i rëndësishëm bashkë me ingredientët e tjerë të përzgjedhur me mjaft kujdes, e bën birrën Peja mjaft cilësore. Me cilësi dhe çmim mjaft të mirë, birra Peja është kthyer në birrën më të dashur për tregun Shqiptar. Tashmë birra Peja është bërë me krenari sponsori zyrtar i ekipit kombëtar të futbollit.

Tobacco Holding Group

Zyrat Tiranë
Rr. Feridon Fezollari, ish Kombinati Ushqimor, Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 4 2263089 / 2245769
Fax: + 355 4 2254977
E-mail: [email protected]

 

 

 

Produkt1

Peja

20x33cl 4.2%
330 ml

Produkt2

Peja

15x50cl 4.2%
500 ml

Produkt3

Peja

24x50cl 4.2%
500 ml

Produkt4

Peja

6x2l 4.2%
2 L

Produkt5

Peja

Fuçi 30L 4.2%

Produkt6

Peja

Fuçi 50L 4.2%

Produkt7

Peja Dark

20x33cl 0%
330 ml

Produkt8

Peja Zero

20x33cl 4.2%
330 ml