Degustim Peja dhe Prince, QTU 13-14 dhjetor 2018

Me rastin e inagurimit te QTU ne datat 13 dhe 14 dhjetor Birra Peja dhe Prince Caffe ishin te pranishme duke promovuar produktet per te pranishmit.