BIRRA PEJA - "Straight Outta Tirona" 28 Shtator 2018.

 

 

Birra Peja dhe Absolut Vodka mundesuan Straight Outta Tirona. Nje party me nje lineup te gjere artistesh te njohur te rrymes hip-hop , ne sheshin "Nene Tereza".