BIRRA PEJA - Elita 5 ne Tirane, 7 shtator 2018.

Më 7 Shtator, ora 20:00, u organizua nje koncert madhështor i Elita 5 në Amfiteatrin e Tiranës! Së bashku festuam 30-vjetorin e krijimit të grupit dhe u njohem me albumin e tyre më të ri. Birra Peja mundesoi superkoncertin e legjendave të rrokut shqiptar!