Jameson Irish Whiskey Feston St. Patrick’s Day në Cineplexx

A ka diçka të përbashkët mes Lara Croft dhe Jameson Irish Whiskey?? Mund të duket që jo, por në të vërtetë si personazhi  kryesor i filmit “Tomb Raider”, ashtu edhe marka më e famshme në botë pëlqejnë guximin dhe karakterin e fortë. “Sine Metu” (Without Fear) është filozofia e Jameson Irish Whiskey.

Por përtej gjithë filozofisë, arsyeja e bashkimit të filmit Epik dhe Whiskey-it Irlandez më të mirë në botë, ishte St. Patrick’s Week Celebration.

Dt. 16 Mars mblodhi sërish pranë Cineplexx adhuruesit e filmave premierë. Mbrëmja e së Premtes promovoi lançimin e filmit Epik “Tomb Raider”. Si pjesë e pandashme e mikpritjes në Hollin e Hyrjes, nuk munguan Muzika nga Dj, Fotot profesionale dhe “Cocktail Bar” i mundësuar nga Tobacco Holding Group (Pernod Ricard).

Në nderim të St. Patrick’s Day, personave të pranishëm iu ofruan cocktails falas (të përgatitur me Soda Drinks). Si pjesë e promovimit të markës dhe imazhit të Jameson, THG dhuroi stilolapsa me logo Jameson të cilët u shpërndanë nga Hostess të veshur me stilin “irish” dhe elegancën e një marke premium.

Hostess krijuan një atmosferë interaktive me të pranishimit pasi iu komunikuan fakte interesante rreth prodhimit dhe konsumimit te Jameson:
- Sa herë distilohet Jameson Irish Whiskey?
- A e dini  që Jameson është Whiskey më i shitur në rang botëror?
- Çfarë do të thotë shprehja “Sine Metu” që paraqitet në etiketën e shishes Jameson? Etj.
Loja Ludo Drinking Game ishte elementi argëtues që tërhoqi vëmendjen. Për lojtarët pjesëmarrës që morën pjesë në këtë lojë “mos u nxeh” u dhuruan shishe Jameson Miniaturë.