Turtle FEST - 2017

Sipari i eventeve te muajit Gusht u ngrit ne Drimadhes, me festivalin e radhes te muzikes Elektronike dhe Alternative, Turtle Fest 2017.

Ky festival qe dallohet per pranine e artisteve te huaj dhe lokale, pati pjesemarrjen ekskluzive te:

-          Birra Peja,

-          Pernod Ricard me markat e njohura ABSOLUT. dhe Beefeater

-          Prince Caffe.

Festivali zgjati  tre nete, dt. 4-5-6 Gusht dhe u frekentua nga nje audience e cila ndjek rrymen alternative dhe electronic beats.