Enduro Albania - Sponsored by PEJA

 

Birra Peja ka zbritur në Himarë dhe i është bashkuar për disa ditë me rradhë spektaklit të motorrave dhe makinave, “Himara Enduro Fest”.

I organizuar nga Enduro Club Albania, ky event mblodhi bashkë fansat e moto-show.

Filozofia e këtij eventi është sportiviteti dhe dashamirësia dhe kjo u bashkua më së miri me shijen dhe freskinë që vetëm Peja e dhuron.