Prince Caffe Turke - HAPE dhe FITO

Prince Caffe Turke - HAPE dhe FITO

70,002 dhurata dhe shumë shanse për të qenë ti një nga fituesit!
Bli paketimin Prince Caffe Turke 100 gr, 200 gr, 500 gr dhe kërko në paketim kuponin fitues.

Loja zgjat deri më 31.12.2017

Dhuratat:

-          2 çmime nga 1 milion Lek
-          Scooters
-          Lavatriçe
-          Sete Gatimi
-          Çadra plazhi
-          Produkte për higjienën nga Henkel
-          Paketime kafe turke Prince 100 gr, 200 gr, 500 gr

Kliko per tu njohur me rregulloren