Birra Peja ne "Balkan Soul" , 5 Korrik ne Resort-Teater Kame.

Ne dt. 5 Korrik ne ambjentet e Resort-Teater “Kame”, u zhvillua spektaktli “Balkan Soul”. Nje mbremje elitare me pjesemarrjen e artisteve vendas dhe te huaj (nga Ballkani).
Mbremja koncertore pati si sponsor edhe Birra Peja me 250 produkte falas te cilet iu ofruan per tu shijuar nje audience te perzgjedhur.
Birra Peja eshte nje nder markat me te dashura ne Shqiperi, ajo perzgjidhet gjithmone nga aktivitetet Premium si nje bashke-shoqerues i mbremjes qe garanton sukses.