Birra Peja ne Sheshin Skenderbej

Në dt. 14 Qershor në Sheshin Skënderbej u organizua një koncert me pjesëmarrjen e KIDA, MOZZIK, DJ Cosmo dhe DJ Frost.

Aktiviteti u sponsorizua nga Birra Peja dhe Prince Caffe.

Tashmë Birra Peja është një ndër markat më të dashura për konsumatorin Shqiptar, i cili preferon të shijojë një birrë të freskët dhe të vërtetë Shqiptare.