Birra Peja sponsorizon open air show ne Elbasan

Në datën 15 Qershor në qytetin Elbasanit u organizua një Show Muzikor dhe Argëtues i sponsorizuar nga Birra Peja.

Eventi që u organizua në Sheshin qëndror të qytetit, pati një pjesëmarrje masive.