Degustime Prince Caffe - 31 Maj - 1 Qershor (TEG dhe ETC Elkos Fier)

Për ti qëndruar sa më pranë konsumatorëve të rritur dhe fëmijë Prince Caffe Albania organizon periodikisht Degustime të produkteve të gamës Self-Serving (vetëshërbyese). Në datat 31 Maj dhe 1 Qershor në ambjentet e Hipper Market Spar në TEG dhe në ambjentet e jashtme të ETC Elkos në Fier, u organizuan degustime me pjesëmarrje masive të veçanërisht për fëmijët. Prince Quick dhe Prince Caffe iu shërben gjithmonë konsumatorëve me një gamë produktesh tejet të shijshme, surpriza, dhe dhurata të personalizuara.