Prince Quick dhe Kercimtaret e vegjel

Ne dt. 1 Qershor me rastin e Dites Nderkombetare te femijeve, u organizua nje aktivitet festiv ne sheshin pas Kryeministrise. Prince Quick Albania ne bashkepunim me Bashkine Tirane, ka mundesuar transportin e kercimtareve te vegjel qe moren pjese ne kete organizim. Gjithashtu femijeve iu ofruan produkte nga Prince Quick.