Outdoor Kindergarten Prince Quick

Ne daten 31 Maj ne ambientet e hapura te qytetit Pogradec u zhvillua nje feste e animuar ne kuader te aktiviteteve te Dites Nderkombetare te Femijeve. Ky organizim kishte per qellim tu ofronte nje dite argetuese femijeve te kopshteve dhe shkollave duke perfshire festen e animuar, lojerat me maskota, dhurata te personalizuara nga Prince Quick etj. Femijeve ju mundesua nje udhetim ne Drilon me autobuzin e vecante Prince Quick i cili erdhi posacerisht nga Kosova. I gjithe aktiviteti u organizuar nga Prince Quick nen kujdesin e Tobacco Holding Group.