Prince Quick

Prince Quick, pije me kakao pluhur e pasuruar me vitamina dhe minerale.  Përmban vitaminën C, B1 dhe D. Është një burim irëndësishëm i proteinave të qumështit. Mbështet fëmijët gjatë aktiviteteve të tyre të përditshme dhe siguron vlera ushqyese.

·Përmban vlera ushqyese

·Vitaminë C, B1 dhe D

·Përgatitet me qumësht

Produkt1

Prince Quick

Pesha Neto 14g

Produkt2

Prince Quick

Paketime 100g dhe 400g